Recent Posts

nUfFnaNg HerE

Al-Fatihah

Salam Semua~

Baru je sebentar td dpt berita sedih dr rakan yg sama study di uitm dulu yg kawan kitorg Mohd Naim Damyati telah meninggal dunia.. Sangat terkejut dan macam xpercaya bile dengar berita sedih ni tp siapalah kite hendak menidakkan kehendakNYA.. Allah lebih menyayangi arwah..

Last time rash & vitamin berjumpa ngn arwah mase kitorg g melawat arwah di ijn dulu.. mase tu kitorg dpt berita yg arwah terkena jangkitan paru2 semase bekerja di site.. lama gak arwah duk hospital mase tu sbb Dr xtau penyakit sebenar arwah.. tp dlm seminggu slps kitorg melawat, arwah dh dibenarkan keluar tp still kene berpantang makan.. xsangka plak berpunca dr jangkitan tu membawa kepada berita sedih ni..

Actually rash xla rapat sgt dengan arwah.. tp rash tau yg arwah adalah besfren vitamin mase diploma dulu.. sbb vitamin slalu cite2 ngn rash psl zmn study die dulu.. diorg start rapat lps main bola skali.. arwah as goal keeper.. lepas tu diorg start rapat kt fakulti.. bile diorg xdapat duk kolej, memasing duk umah sewa skali.. merapatkan lg hubungan yg sedia rapat..

Arwah meninggal seorang balu, seorang anak perempuan & baby di dalam kandungan.. takziah kepada isteri arwah.. semoga tabah menghadapi dugaan ini.. dan semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. Al Fatihah..

tik tok tik tok,

7 comments:

MummyEcha

al-fatihah buat kawan rash....sedih bila terkenangkan baby dalam kandungan..moga isteri arwah tabah dengan ujian dan dugaan ini..

wafixx

Baru juga dapat tahu pagi ini, memang tidak sangka. Moga kenangan bersama arwah kekal abadi & rohnya ditempatkan di kalangan org beriman. Al-fatihah

kakpah

salam rash,
ajal dan maut di tanganNya. Alfatihah untuk arwah dan semuga keluarganya tabah menghadapi dugaan.

Rash

@MummyEcha
berat mata yg memandang, berat lg bahu yg memikul.. doakan semoga family arwah tabah hendaknya..

Rash

@wafixx sgt terkejut wafi.. kwn yg same2 blaja dulu dh xde..

Rash

@kakpah
salam kak pah,
semuanye sudah tersurat.. al fatihah..

mizzura

alfatihah untuk arwah...tak sangka kan..rasanya paling last aku jumpe bulan sepuluh wedding nok & baya..ajal maut di tangan tuhan.. sekali lagi alfatihah..