Recent Posts

nUfFnaNg HerE

Edit Photo Contest

xabis2 nk join contest rash ni kan???
menang nye idak =p
huhuhu
ni pengaruh yob sumo la nih... die suke sgt join contest...
dh berjangkit kt rash plak ^^

contest 'Edit Photo Contest' ni dianjurkan oleh Cik Ros yg sgt suke meng'edit' gambo katenye...
hadiah die xbgtaw lg ape... so pn nurul xpyh tny hadiah ape ok =p huhuhu
tarikh tutup adalah 20th Jan 2010 @ 20012010... cantik no nih...

utk keterangan lanjut sila la melawat blog cik ros kite ^^



saje jer nk join contest~ bukan kreatif mane pn rash nih ^_~
jom la korang join contest ni... kite memeriahkan blog Cik Ros...


p.s: xde modal nk wat entry la tuh =p

1 comments:

iEnA eLiEnA

hye..
rajin gak join contest kn
nk wat iklan..hehe
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!