Recent Posts

nUfFnaNg HerE

EmO


pic by google

wuwuwu... mlm smlm ade benda yg buat rash sgt2 sedih.. kira teremosi lebih la konon.. sbb? Biarlah rahsia! huhuhu.. utk menenangkan jiwa yg lara rash pn bercadang nk kuar makan amik angin ;p since rash stay ngn PIL, xbaik la kan nk kuar memlm sorang2.. so terpakse la membenarkan vitamin follow me..


xtvt menenangkan jiwa yg LARA tatkala itu adalah:
i) menyusuri pantai dengan kereta dengan cermin yg terbuka.. angin sepoi2 bahasa menyapu pergi kesedihan dihati.. chewah!! angin sgt kuat mlm tu.. nyaman sgt.. sejuk skit hati ni.. mase ni tgh dgr Hotfm.. skali tu ade la sorang pemanggil ni (mmg xigt lngsg cite psl ape) tp kelakar.. rs nk tergelak tp thn sbb konon tgh emo/merajuk kn.. huhuhu

ii) memekak di Fun Box.. huhuhu.. nasib la g ngn vitamin coz suara rash mmg hancoss klu nyanyi ;p
kitorg g karaoke kt sblh RFC.. tpt ni ok skit dr yg kt Mydin tu, panas gile!! beza Rm1 satu lagu.. ms odw ke cni tetiba vitamin point ke 2 org kt tepi jalan ni kate diorg tgh gaduh.. rash pn trus toleh nk tgk tp mcm dh terlps.. vitamin bule plak pusing satu round lg coz nk tunjuk kt rash.. rash nmpk la 2 org ni dgn muka tense memasing, tgn hayun kiri knn, mcm org tgh gaduh2 kt tepi jalan dlm drama2 melayu kite tu.. trus tergelak rash xdpt thn dh.. pas dh memekak/melalak kt cni mestilah kene g mengeringkan tekak kn.. so xtvt seterusnya..

iii) melantak bagai JOHAN!
konon nye nk try g mkn kt restaurant yg br bukak dlm bulan lps xsilap.. Muara D' Cafe.. Losong.. serve Chinese food & terengganu's traditonal food.. actually ms die br2 bukak tu kitorg nk g dh tp nk dijadikan cite kitorg xjumpa cr restaurant tu.. huhuhu.. rash rs nk ngamuk je mlm tu bile xjumpa cr coz rash mmg LAPAR gile ;p nasib la yg ni vitamin dh survey awl2 dulu (dh la tgh badmood, klu xjumpa gak mau meroyan xpsl2!)..

restaurant ni terbahagi kpd 2 bahagian:

ala2 traditional kt atas rumah & ala2 mkn besar chinese kt bahagian luar..

 restaurant ni btul2 terletak kt tepi sungai.. ade byk bot nelayan kt c2..
angin x usah cerita la.. melayang2 tudung rash ni haa..

mase tgh mkn kamu akan dengar bunyi kapoom.. kapoom.. kapoom..
huhuhu..
restaurant ni kt bahagian bwh bridge, so bule dengar bunyi kenderaan lalu..

setelah membelek ngn agak lama.. rash xbiase order chinese food so xtaw mane yg sedap.. menu yg menjadi pilihan kitorg adalah:

Black pepper beef - Rm6
SEDAP!!! 
(menu selamat ;p)

Deep fried chicken with mango sauce - Rm6
SEDAP!!!
PEDAS!!!!!!!!
(waiter yg suggest ;p)

khailan salted fish  - Rm5
(yg ni dh biase mkn ;p)

Next time nk rs Chicken fried with lemon sauce plak & byk lg menu lain dgn name masing2.. xigt ;p

tik tok tik tok,

5 comments:

nurulhudaresad

saya tetap nak tau kenapa awak bersedih..hehhehe...=)

Fieza79

tgh emo melayan tekak..best nya..hilang segala emo kan..hehee

Rash

nurul: syebOk ;p

kak fieza: pas mkn perut kenyang hati senang =))

sW33tdARLiNG

hi dear...
kalau emo2 mmg sesuai sgt jalan tepi pantai, kasi angin hembus... me masa duk kat kg dulu, gitu ler xtvt kalau merajuk.. duk tepi pantai sorang2 layan perasaan... bila dah lega, baliklaah, dah tak rasa apa dah...

www.sw33tdarling.com

Rash

nice kn =) sejak duk kt terengganu ni bule la wat cenggini.. dulu mase duk klang, bile emo je rash layan cite korea sedih pastu nangis gile2.. huhuhu