Recent Posts

nUfFnaNg HerE

Back 2 School

Salam Semua~

pic by google

Siapa la agaknye ye yg br nk back 2 school hujung2 bulan Januari ni ;p huhuhu... Akhirnya atas bantuan supervisor rash nmpk la sedikit harapan utk rash menghabiskan pengajian master yg telah tertangguh selama satu semester *wink wink*.. mase ni la baru nk korek2 laci & kotak2 nk cari blik alat tulis, paper2, reference books, calculator & etc.. Yang paling penting skali laptop & thumbdrive.. kena cilok laptop vitamin la plak since rash nye dh tenat (alasan je ni sbb laptop rash lame punye ;p) huhuhu..

Esok kene g UMT utk berjumpa co-supervisor yg akan membantu dissertation rash.. perjumpaan pertama.. hmm, rash kene study skit2 la mlm ni b4 jumpa Dr besok.. klu x nnti blur semacam je.. really hope vitaman can accompany me but vitamin kene g project site kt kemaman esok =(

pic by google

Setelah agak lama menyepikan diri dr dunia study, haruslah meng'exercise'kan balik minda yg telah berkarat marat.. hopefully masih tidak terlalu lmbt utk rash =) lama dh x membaca bahan bacaan yg memerlukan daya tumpuan yg lebih ni.. slalu baca paper... Metro & Kosmos, magazine... Wanita & Rapi.. ni nk kene start blik bukak buku tebal... huhuhu.. Aja! Aja! Fighting!

pic by google

tik tok tik tok,



7 comments:

sW33tdARLiNG

aduiii kalau saya, tak sanggup rasanya.. otak betul2 dah beku, mmg guna oven pun tak tahu laa boleh cair ke tak...
sw33tdarling.com

Rash

huhuhu~ kn kn knnnn... skang ni umur dh makin lanjut byk bende lain nk pk.. ni br bukak 2-3 pg je mate dh layu ;p

ch!natsu

he wish u luck..!! =)

Rash

tQssss.. arigatogozaimasu.. kamsahamnida.. (poyo ar ko rash) ;p

MataHati @ MH

selamat berstudy..
semoga berjaya mengapai impian

♥Leily|Ummi Alya Husna♥

selmat kembali ke skola.. heheheh..
bajar rajin2 taw, jgn jd mcm ahkak ni.. heheheh, otak ahkak tuk smbg bajo dh tepu tahap 5.. :P

nurulhudaresad

cpt habeskan...pastu apply jdk tutor or lecturer...=)