Recent Posts

nUfFnaNg HerE

Jamuan aka Kenduri Kawen

Salam Semua~

Nape la rs sgt mls nk update blog sendiri.. jeles tgk org lain byk idea utk update blog tp bile rash click new post xtau nk type ape.. perah2 lg buah fikiran ni still xkuar benih2 idea tu.. hmm, last2 skali just g jenguk2 blog org lain yg ade post baru ;p huhuhu.. 

Pic kt bwh ni ms rash g wedding cousin kpd business partner/mmbr vitamin aka andy.. actually sgt mls nk g tp raya thun lps bile parent vitamin wat open house andy, wife & his daughter ade dtg.. so cm xbaik plak kn.. wlupn tahu yg rash akn kebosanan yg amat sbb xde mmbr kt cni.. 

klu xkawen ngn vitamin (org terengganu) sumpah xtau ade wedding yg xde meja mkn.. kt cni diorg akn asing kn tpt mkn lelaki & perempuan.. tp pic kt bwh ni diambil dr zone lelaki.. apakah?? sedih plak rsnye mkn sorang2 kt zone perempuan sbb tu rash join vitamin kt zone lelaki /blush lgpun xrmi sgt ms tu wlupun ade la 2 3 org pndg pelik..



nila vitamin yg konon nye nk blik lps mkn.. bile rash dh siap2 msuk dlm umah slm pengantin pmpn & jumpa mak pengantin bg sampul raye, xsudah2 lg vitamin bercakap.. cuit 2 3 kali pn ttp smbg cite lg..



yang topi biru tu mangsa celoteh vitamin aka adik andy.. yg best kt pic ni ialah 3 pokcik kt belakang tu, yg pki bj kemeja putih, tshirt mustard  & yg pki kopiah ;p nk tau nape? sbb diorg mengalami nasib mcm rash.. tunggu vitamin yg xabis2 berborak.. dlm kes diorg ni tgh tggu bini /floor


Lupe plak, odw balik dr kenduri ni.. rash paksa vitamin singgah kedai tudung & dpt pau vitamin tudung instant satu & 2 shawls! mode: extra HAPPY ^^


tik tok tik tok, /bye bye

4 comments:

ch!natsu

vitamin? he comel.. huhu~

Fieza79

cm tk best je kan kalau gi kenduri yg asing kan lelaki pempuan di khemah lain2..tk kira kita nak jgk mkn sekali dgn huby...hahaa org pndg pelik pun bt dek je hehee

mama iris

cite je apa2...cite bangun pagi gosot gigi pon cite je...cite psl terlanggar batu pon cite je...lama2 dtg la idea tu.eceh...pandai je ckp..

Rash

Chinatsu: orgnye pn comel =)))

k.fieza: huhuhu.. setuju!!!

nurul: takut org busan plak ;(