Recent Posts

nUfFnaNg HerE

Hantaran Budget

Salam Semua~

Semalam rash & mak g klang cari barang2 untuk wat gubahan hantaran.. kt jalan sederet ngn CP.. nasib baik la kedai2 ni sumer area situ gak.. ade 5 buah kedai.. almaklumlah kt area situ mmg payah benor nk dpt parking kete.. nasib la semalam tggu xsmpi 10minit dh dpt parking.. 

bermula la pencarian kami dari sebuah kedai ke sebuah kedai,, payah btul nk decide untuk bunga gubahan.. ade yg berkenan xde kaler purple plak.. btw tema kami kali ni adalah PURPLE.. huhuhu.. xtaw nk bunga jenis span ke, plastik ke.. mak mcm dh terberkenan yg jenis bling2.. tp still xdpt decide nk yg mane.. kagum ngn mak sbb mak sgt kreatif.. adik beradik pompuan rash xde yg mengikut pn..

ni kt kedai last kitorg g.. rash dh lenguh kaki siap duduk lg.. nasib la diorg ade sediakan kerusi plastik.. bule la merehatkan kaki smpi minum ice lemon tea ;p



Bile tgk2 jam dh kul 330pm.. lama dh rupenye kami duk kt kedai2 ni.. ade la 3 jam.. rash dh bg hint kt mak suh cpt2 byr.. tetiba owner die duk sibuk tunjuk bunga tu bunga ni la.. nk gak suh mak beli sblm blik.. mak mcm dh nk beli dh.. tp rash tau mak klu beli tergesa2 mcm ni blikn umah mesti ade yg xpuas hati nnti.. so bile mak suh owner kedai t tny rash, sy nk blik umah pk dulu.. klu sy nk sy dtg blik ^^ huhuhu


Last2 kami dpt beli yg ni je.. gabus, renda 2 jenis, alas dulang & kain lace utk lapik gabus.. hari ni kene start wat!!!



tik tok tik tok,

9 comments:

sW33tdARLiNG

mmg rambang mata kalau masuk kedai ni... tetiba feel nak kawen lagi

Fieza79

kalau masuk kedai mcm ni mmg ambik masa nak pilih itu ini kan...

Rash

@sW33tdARLiNG
rash pn rs cm nk kawen lg skali bile sibuk prepare wedding adik rash ni.. cm excited sgt ^^

Rash

@Fieza79
byk pilihan.. semua cantik2 k.fieza =) tu yg xtau nk decide.. huhuhu

MataHati @ MH

ni buat hantaran utk siapa?
ada adik nak kawin ker?

mama iris

DIY mmg puas hati....tak kisah la budget tak budget....

Rash

@MataHati @ MH
buat untuk adik lelaki rash.. abg ade 2 xlps lg tp adik dh bertemu jodoh dulu ;p

Rash

@mama iris
btul tu.. nasib la mak rash kreatif.. rash setakat wat lapik dulang bule la.. nk suh wat gubahan hantaran hancuss ;p

rahsiahati

cantik gak purple..ari tu fiza pegang2 kain tu..melekat da blink2 kt tangan hehe :P